Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Käyttäjien suosikit vuonna 2014

Vuodesta 2014 muodostui vireä ja jännittävä tee itse -vuosi. Iloitsemme toimituksessa, että olemme voineet omalta osaltamme myötävaikuttaa monen luovan ja hyvin toimivan nikkarointihankkeen toteutumiseen. Olemme koonneet 10 suosituinta tee itse -artikkelia vuonna 2014.

Käyttäjien suosikit vuonna 2014

Rakenna helpot ulkoportaat
Unohda hankalat reisilankkujen ja monimutkaisten rakenteiden sahaukset. Näytämme, miten portaat voi rakentaa vain sahaa ja pora-/ ruuvikonetta käyttämällä.

Kattohuopa - Näin asennat huopakaton
Tule mukaan huopakattokurssillemme, niin osaat asentaa kattohuovan oikein. Katso, miten huopa asennetaan yksija kaksikerroksisena ja miten kolmiorimakate syntyy.

Uudet saumat kylpyhuoneeseen
Kylpyhuoneen kuluneiden saumojen vaihtamiseen tarvitaan läpeensä kostutettua, juuri ennen käyttöä hienoksi hiottua saumaustikkua. Saumaustikun lisäksi tarvitset vain oikein hyvälaatuista silikonimassaa sekä aimo annoksen huolellisuutta. Palkkioksi saat terveet ja kauniit saumat.

50 pihavinkkiä
Kokosimme 50 parasta vinkkiä nikkaroijalle hyödynnettäväksi piharakentamisessa: kokonaiset kahdeksan sivua täynnä vinkkejä kiveyksistä, piharakennuksista, puuterasseista ja aidoista.

Sahapukin toimivat ratkaisut
Hyvin suunniteltu sahapukki helpottaa, nopeuttaa ja tehostaa polttopuiden sahaamista. Näytämme, miten toimiva sahapukki rakennetaan.

Testi: 18 V:n akkuporakoneet
18 voltin akkuporakone-ruuvinvääntimet on suunniteltu raskaisiin töihin, joissa käytetään paksuja poranteriä tai paljon suuria ruuveja. Vaikka ne vaativat paljon koneelta ja akulta, myös edullisemmat laitteet pärjäsivät testissä melko hyvin.

Polttopuut katoksen alle
Rakenna puuliiteri, jossa on tilaa sekä kuiville klapeille että niille, joiden pitää kuivua vielä talven yli. Ohjeita voi myös soveltaa ja rakentaa vaja pyörää, pihatraktoria tai muuta tarvetta varten.

Tee ilmava puuvaja
Polttopuut kuivuvat nopeasti tässä kevyessä ja ilmavassa puuvajassa. Tilavaan rakennelmaan mahtuu halkoja peräti neljä ja puoli kuutiometriä. Lue, kuinka helppo vaja on rakentaa!

Kätevä pihavaja täynnä hienouksia
On yhtä helppoa rakentaa hieno kuin tylsä vaja. Jos aiot rakentaa pihavajan puutarhatyökaluille, verstaaksi tai vierasmajaksi, voit saman tien rakentaa kauniilta näyttävän vajan.

Helpot ja komeat terassinportaat
Ikivanhoja työohjeita noudattaen voi rakentaa vähin materiaalein hyvät portaat. Näytämme, miten rakennat tummasta kovapuusta komeat portaat.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Käyttäjien suosikit vuonna 2013

  Käyttäjien suosikit vuonna 2013

  09/01 Vuodesta 2013 muodostui vireä ja jännittävä tee itse -vuosi. Iloitsemme toimituksessa, että olemme voineet omalta osaltamme myötävaikuttaa monen luovan ja hyvin toimivan nikkarointihankkeen toteutumiseen. Olemme koonneet 10 ...

 • Vinkit turvalliseen renkaanvaihtoon

  Vinkit turvalliseen renkaanvaihtoon

  11/10 Kaupallinen yhteistyö. Renkaanvaihto lähestyy. Lue tästä, miten selviät hommasta turvallisesti ja kätevästi.

 • Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

  Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

  27/09 WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Historia -lehden.

 • Uusi ja entistä parempi Tee Itse

  Uusi ja entistä parempi Tee Itse

  19/02 Tee Itse -lehti on nyt entistä parempi. Uusia osastoja, paljon rakennusohjeita, vinkkejä ja työkalutestejä. Tutustu uuteen lehteen tästä.

 • Tee Itse etsii toimittajaa

  Tee Itse etsii toimittajaa

  06/01 Osaatko kääntää tanskasta suomeen? Ajatteletko kuin journalisti? Ja tunnetko Tee Itsen aihealueet läpikotaisin? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö.

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot