Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lisätaso pieneen kodinhoitohuoneeseen

Pienessä kodinhoitohuoneessa on niukasti tilaa. Varsinkin pöytätilaa saisi mielellään olla enemmän. Pesukoneen ja pöytätason välissä piilee pieni laajentamismahdollisuus. Siinä on juuri sopiva paikka 26 mm:n pöytälevylle, joka voidaan asentaa liukukiskon avulla.

Koska toisella puolella ei ole seinää, toinen liukukisko pitää kiinnittää kulmaraudalla. Kulmarauta ruuvataan kiskoon kahdella pultilla ja mutterilla. Mitat on otettava täsmällisesti niin, että sekä kiskolle että 58 cm leveälle pöytälevylle on riittävästi tilaa.

Siksi etäisyydeksi mitataan 60 cm.Kulmaraudat kiinnitetään ruuveilla, jotka uppoavat kaksikolmasosaa pöytälevyn sisään. Nyt vielä tarkistetaan, että mitta on varmasti oikein, ennen kuin takimmainen kulmarauta pannaan paikalleen.

Tässä vaiheessa tarkistetaan myös, että liukuosa pääsee liikkumaan vapaasti. Helojen on oltava täsmälleen samalla korkeudella kummallakin puolella. Siksi ne kiinnitetään tässä vaiheessa löyhästi ja kokeillaan liukumista vain listan soikeiden pyörien varassa.

Pyörien ruuveilla voi nimittäin säätää listojen korkeutta jonkin verran niin, että ne saadaan aivan samalle korkeudelle. Samalla kokeillaan, että liukuosa liikkuu vaivattomasti.

Kun molemmat listat ovat paikallaan, niiden väliin pitää mahtua 58 cm:n levyinen pöytälevy. Hyvältä näyttää, joten nyt helat voi kiinnittää levyyn. Levy liikkuu hienosti edestakaisin, joten nyt se kiinnitetään kummaltakin sivulta 25 mm:n ruuveilla.

Pesukoneen saa työntää takaisin paikalleen. Kodinhoitohuoneeseen on saatu 30 prosenttia lisää pöytäpintaa, ja aikaa meni vain puoli tuntia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • KODINHOITOHUONE:6 Hyllytaso pesukonen päälle

  KODINHOITOHUONE:6 Hyllytaso pesukonen päälle

  15/09 VIDEO: Pesukoneen ja kuivausrummun yläpuolinen osa voidaan hyödyntää asentamalla niiden päälle hylly. Tässä rakennetaan tyylikäs mutta silti varsin tukeva hylly.Ainut kiinnityshela, jota tässä käytetään, on tämä ...

 • Sisusta kaunis ja toimiva pyykkitila

  Sisusta kaunis ja toimiva pyykkitila

  04/03 Kun rakennat avokaapiston puu- ja mdf-levyistä pesukoneen ja kuivausrummun ympärille, saat tyylikkään pyykkitilan, jossa myös pyykit ja pesuaineet pysyvät järjestyksessä.

  Vaikeus 3/4

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot