Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Laatuluokan paneelit

Puolipanelointi tyylikkäin peilein tekee huoneesta persoonallisen ja luo arvokkaan vaikutelman. Toteutus onnistuu jo parilla sadalla eurolla viikonlopun aikana.

Seinäpintojen puolipaneloinnille on monta hyvää käytännön syytä. Paneelit suojaavat seiniä, helpottavat puhtaanapitoa, piilottavat johdotuksia, ja mikä tärkeintä, ne näyttävät todella upeilta. Paneelit tekevät tilasta persoonallisen. Jotta seinäpintojen panelointi onnistuisi, paneelien pitää sopia huoneen ja kodin tyyliin. Työvaiheet ovat aina kutakuinkin samat paneelimallista riippumatta. Vanhemmassa huvilassa voi riittää yksinkertaisesti kuvioitu pystyhelmiponttipaneeli, joka tekee tehtävänsä rikkomatta talon perinteistä tyyliä. Uudempaan taloon saattaa sopia yksinkertaiset, tyylipuhtaat pinnat ja maalaistalossa ehkä riittävät pelkät koristeelliset ovilistat. Tämän kohteen sisustus – kalanruotoparketti, korkeat profiloidut jalkalistat, pieniruutuiset ikkunat, huonekorkeus ja kipsikoristeet – vaatii tyylikkään paneloinnin peileineen. Onneksi peilien ei tarvitse olla aitoja, puuseppien perinteisesti työstämiä puupintoja. Paneelit rakennetaan mdf-levyistä, ja peilitäytteet ovat vain koristeita. Kuvioituja levyjä voi ostaa myös valmiina, mutta niiden sovittaminen ikkunoihin ja oviin on hyvin vaikeaa. Tämän vuoksi me rakennamme peilit listoista ja levykappaleista sileän taustalevyn päälle. Valmistauduimme tehtävään hyvin, joten onnistuimme parissa päivässä uudistamaan huoneen paneelein ja peilitäyttein.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • 7 pikkuniksiä = suuri ero

  7 pikkuniksiä = suuri ero

  19/02 Merkitse oikein, ennen kuin sahaat. Paina lista paikalleen, ennen kuin kiinnität sen... Usein pienet työhön liittyvät yksityiskohdat tekevät lopputuloksesta erityisen silmiä hivelevän. Saat seitsemän täydellistä niksiä.

 • Tyylikkäät tunnelmanluojat seinäpaneelit

  Tyylikkäät tunnelmanluojat seinäpaneelit

  26/11 Voit luoda kotiisi tyylikkään tunnelman asentamalla korkeat seinäpaneelit. Lisäksi ne ovat kätevät, sillä ne suojaavat seinää ja ovat helpot puhdistaa.

  Vaikeus 1/4
 • Maalaa kestävästi

  Maalaa kestävästi

  23/09 Kun talo kaipaa uutta maalia, työ on tehtävä alusta loppuun kunnolla. Jos haluat kestävän lopputuloksen, paneudu esivalmisteluihin perusteellisesti.

  Vaikeus 2/4
 • Jyrsi itse jalkalistat, niin säästät rahaa

  Jyrsi itse jalkalistat, niin säästät rahaa

  28/01 Jalkalistat voi mainiosti ostaa valmiina, mutta säästät paljon rahaa, jos jyrsit ne itse. Taitosi kehittyvät jyrsimäsi listamäärän tahtiin, ja mitä haastavamman profiilin teet, sitä enemmän säästät.

 • Helmiponttipaneeli

  Helmiponttipaneeli

  19/08 VIDEO: Nyt näytämme, miten asennat perinteisen helmiponttipaneelin. Tässä on otettava huomioon myös ovenkarmi ja jalkalistat. Ensimmäiseksi mitataan paneelin korkeudeksi 88 cm.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Laatuluokan paneelit
 • Laatuluokan paneelit
 • Laatuluokan paneelit

Vaikeusaste

Vaikeus 2/4

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot