Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Leikkimökki

 • Rakenna kaikkien aikojen leikkimökki!

  Rakenna kaikkien aikojen leikkimökki!

  20/06 Leikkimökin ei ole mikään pakko olla nelikulmainen! Näytämme, miten voit rakentaa leikkimökin, jossa on tilaa kaikelle.

 • Puumaja on muksujen suosikki

  Puumaja on muksujen suosikki

  21/09 Jos puutarhassa on tukevarunkoinen puu, rakenna sinne maja. Siitä tulee takuulla lasten suosikkipaikka.

 • Rakennetaan taikalaudoilla

  Rakennetaan taikalaudoilla

  12/01 Lasten käyttöön on tehty kahdentyyppisiä lautoja, joista lapset voivat itse rakentaa taloja, laivoja, lentokoneita tai mitä vain.

 • NYT päästään muuttamaan!

  NYT päästään muuttamaan!

  12/01 Ideoiltaan raikkaan ja erilaisen leikkimökin rakentaminen alkoi lehtemme edellisessä numerossa. Lapset häärivät varmasti jo malttamattomina ympärillä ja vaativat mökin tekoa nopeasti valmiiksi. Tässä ovat mökin viimeiset teko-ohjeet. Kun ne on toteutettu, lapset pääsevät muuttamaan ja iloitsemaan mökistä koko loppukesän. Leikkimökin rakentamisen ensimmäiset vaiheet löydät täältä: Monien seikkailujen leikkimökki

 • Monien seikkailujen leikkimökki

  Monien seikkailujen leikkimökki

  12/01 Haluaisivatko lapset pihaan oman puuhapaikan? Tästä saat mainiot ohjeet, joiden avulla rakennat todellisen seikkailupaikan.

 • Pikku merirosvon unelmalaiva

  Pikku merirosvon unelmalaiva

  12/01 Jos haluat tosissasi tavoitella lasten suosiota, voit nyt panna heti toimeksi. Jos rakennat kuvissa esitellyn ihastuttavan leikkilaivan, joka tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin puuhiin ja seikkailuihin, takaamme, että saat aivan erityisen sädekehän lasten silmissä.

 • Pikkulasten alppimaja

  Pikkulasten alppimaja

  12/01 A-kirjaimen muotoisessa leikkimökissä on kaikki, mitä lapset tarvitsevat. Kiinnostava ja pikkuisen vaarallinenkin se on. Rakenne on luja eikä tule kalliiksi.

 • Kokoontaittuva leikkimökki

  Kokoontaittuva leikkimökki

  12/01 Toivooko lapsesi leikkimökkiä, mutta sille ei ole sopivaa paikkaa? Tämän mökin kokoat nopeasti ilman työkaluja. Mökin saa tarvittaessa purettua osiin ja siirrettyä varastoon.Rakenna mökki ohjeiden mukaan.


Rakenna lapsille leikkimökki

Kun pihassa on leikkimökki, lapsille riittää puuhaa tuntikausiksi päivittäin. Artikkeleistamme saat perusteelliset ohjeet, joiden avulla syntyy täydellinen leikkimökki, olivatpa suunnitelmasi kunnianhimoisia tai vaatimattomia. Kun leikkimökki rakennetaan itse, säästyy paljon rahaa, ja lapset saavat olla mukana päättämässä, millainen leikkimökki kotipihalle pystytetään.


Tarkista lupamääräykset, ennen kuin leikkimökki rakennetaan

Leikkimökin rakentamiseen ei useinkaan vaadita rakennuslupaa, jos kyseessä on pieni rakennus. Kaava- ja rakennusmääräykset kuintekin puuttuvat siihen, kuinka lähelle aitaa on lupa rakentaa, joten ota selvää kotikuntasi rakennusmääräyksistä, ennen kuin päätät, mihin leikkimökki sijoitetaan ja ennen kuin ryhdyt rakentamaan.


Rakenna täydellinen leikkimökki

Mallistostamme löytyy puinen leikkimökki poikineen, valitse itse, minkälaisen ja minkä hintaisen mökin haluat rakentaa.


Ohjeidemme avulla syntyy esimerkiksi kolmikulmainen leikkimökki, jota voi käyttää sekä tavallisiin mökkileikkeihin että vierasmajana. Ehkä sinua kiinnostaa rakentaa leikkimökki puuhun - tai maanpäällinen pieni luksusmökki.


Opastamme vaihe vaiheelta, miten ja millaisin välinein leikkimökki rakennetaan itse. Lapset riemastuvat mökistä, jonka katolla on liukumäki tai oikeasta paloasemasta muistuttava tanko. Artikkeleistamme löydät ideoita ja ohjeita, joiden avulla laadukas leikkimökki syntyy aivan omin käsin.


Rakenna leikkimökki yhdessä päivässä

Leikkimökki ei välttämättä vaadi monimutkaista rakennusprojektia. rakenna leikkimökki yhdessä päivässä! Rakenna esimerkiksi upea pannukakku-leikkimökki, tai pystytä ilman työkaluja leikkimökki, joka on helppo sekä koota paikalleen että purkaa säilytystä varten. Katso täältä, kuinka leikkimökki kootaan vaihe vaiheelta.


Kokeile, miltä tuntuisi rakentaa leikkimökki taikalaudoista tai leikkimökki, jossa on olkikatto – kaksi katonteon ammattilaista näyttää, miten tämä onnistuu.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot