Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Koottavat perustukset

Perustukset voi tehdä monella tavalla, mutta tämä on yksi helpoimmista. Pohja on kaivettu valmiiksi noin tulevien perustusten alle ja täytetty soralla tai kiviaineksella, niin että sen pinta tulee noin 30 cm perustusten alle.


Perustukset on myös routasuojattava tai kaivettava routarajan alle. Pohja tasoitetaan niin, että se on aivan vaakasuorassa. Perustusten reunaan asetetaan nyt L:n muotoiset reunaelementit. Elementit tulevat merkintöjen kohdalle.

Talon perustusten kohdalta niitä joutuu hieman sovittamaan. Elementit kiinnitetään lukituskappaleilla. Jos jokin elementti ei mahdu kokonaan, se mitataan ja leikataan sopivan kokoiseksi käsisahalla.

Elementti asetetaan paikalleen ja kiinnitetään kahdella lukituskappaleella. Kun kaikki elementit ovat paikallaan, ne kiinnitetään toisiinsa.

Sitten asetetaan ensimmäinen kerros EPS-muovia. Joissakin kohdissa levyjä voi joutua leikkaamaan. Myös talon perustuksia vasten tulee ohut EPS-muovilevy. Jotta levy tulisi tukevammin kiinni perustuksiin, siihen kiinnitetään muovinauloilla vielä yksi levy.

On tärkeää, että se tulee tiiviisti kiinni. Levy täytyy vain leikata sopivaksikatkoteräveitsellä. Sitten asetellaan seuraava kerros EPS-muovilevyjä. e asetetaan niin etteivät liitokset tule samaan kohtaan ja reunat tulevat noin 8 senttimetriä reunaelementtien päälle.

Ja kiinnitetään muovinauloilla. Sitten perustusten reunaan asetetaan ensimmäiset raudoitteet Rautoja taivutetaan niin, että ne sopivat. Ja sitten asennetaan välikappaleet. Sen jälkeen asetetaan raudoitusverkot.

Ne leikataan sopiviksi. Välikappaleet asetetaan paikalleen. Nyt elementeistä leikataan pois ne kohdat, joista kuistin elementit tuetaan seuravana päivänä valettaviin betoniperustuksiin. Perustukset on nyt valettu, ja sille voi ruveta rakentamaan kuistia valmiista elementeistä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Näin rakennat epätasaiselle maalle

  Näin rakennat epätasaiselle maalle

  26/08 Syvällä metsässä on pieni mökki ja palju, jossa on tilaa koko perheelle. Katso, miten kaksi rakennelmaa kantavat perustukset tehtiin epätasaiselle maalle.

 • Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  22/08 Kasvihuoneeni ylikuumeni monta kertaa kesän aikana, eivätkä kasvini kestäneet kuumuutta. Voiko kasvihuonetta viilentää?

 • Kasvihuoneen rakentaminen

  Kasvihuoneen rakentaminen

  20/07 VIDEO: Ammattilainen näyttää nyt, miten kasvihuone kootaan. Useimmissa kasvihuoneissa on nykyään alumiinilistoista tehty runko.

 • Kasvihuoneen rakentaminen

  Kasvihuoneen rakentaminen

  20/07 VIDEO: Ammattilainen näyttää nyt, miten kasvihuone kootaan. Useimmissa kasvihuoneissa on nykyään alumiinilistoista tehty runko.

 • Tämä on maailman HELPOIN perustus

  Tämä on maailman HELPOIN perustus

  16/06 Pilariperustus vaatii paljon vähemmän työtä kuin sokkelin valaminen, mutta pilareiden saaminen suoraan linjaan voi olla vaikeaa. Tässä on ratkaisu ongelmaan!

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot