Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Autokatos


Rakenna autokatos itse

Näytämme vaihe vaiheelta, kuinka rakennetaan autokatos, ja millaisia työkaluja ja materiaaleja työhön tarvitaan. Opastamme muun muassa, millaiset tolpat ja (jos puutolppien kosketus maahan halutaan välttää) tolppakengät sekä teräskatot, teräslevyt tai laudoitus kannattaa valita. Täältä löydät neuvot ja ohjeet, joiden avulla autokatos on helppo rakentaa.


Mitä lupia autokatos vaatii

Ota selvää, tarvitaanko kotikunnassasi rakennuslupa autokatoksen pystyttämiseen, ja onko kaava-alueella eri säännöt kuin kaavoittamattomalla asuinalueella. Huomaa myös, että katoksen koko saattaa vaikuttaa siihen, tarvitsetko rakennusluvan vai riittääkö pelkkä ilmoitus kotikunnan viranomaisille.


Suunnittele autokatos huolella

Autokatos vaatii suunnittelua. Jos aikataulu ja budjetti ovat kierät, kannattaa markkinoilta etsiä perusmalleja, joita voi muokata omien tarpeiden mukaisiksi. Mieti myös, minkälainen autokatos sopii parhaiten oman talosi tyyliin. Jos autokatos saa maksaa hiukan perusmallia enemmän, hanki piirustukset arkkitehdiltä. Hyvät piirustukset toki maksavat, mutta tulokseksi saat ympäristöönsä sopivan ja toiveittesi mukaan toimivan autokatoksen. Yksi varteenotettava vaihtoehto on rakentaa autokatos Tee Itsen esittelemien mallien mukaan. Kun autokatos rakennetaan itse, säästöä syntyy todella runsaasti.


Rakenna täydellinen autokatos itse

Rakennusohjeistamme löytyy varmasti sopivan kokoinen autokatos, sillä malleja on monenlaisia pienistä suuriin. Kiinnostaisiko galvanoidusta teräksestä ja muovista rakennettu autokatos? Valitse siinä tapauksessa teräsmalli, jossa on käytetty termolevyä, vesikourut ovat osa rakennetta ja nurkkatolpat toimivat myös juoksuputkina. Teräksinen autokatos toimitetaan koottavana pakettina. Tarjoamme seikkaperäiset ohjeet, joiden avulla autokatos on helppo rakentaa itse galvanoidusta teräksestä.


Kiinnostaisiko sinua enemmän rakentaa käsityönä perinteinen puinen autokatos, jossa on aidot hirsiliitokset? Näytämme, kuinka se tehdään. Ota siis esille käsisaha, nuija ja kourallinen teroitettuja talttoja, ja rakenna yksinkertainen, kotipihaasi kauniisti istuva autokatos.


Jos tarvitset lisätilaa pyörille, puutarhakalusteille tai lasten pihaleuille, rakenna erikoisleveä autokatos. Tai miltä kuulostaisi autokatos, jossa on myös vaja ja kasvihuone? Minkä mallin valitsetkin, löydät lisäideoita ja ohjeita, joiden avulla syntyy täydellinen autokatos – vaihe vaiheelta.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot