Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Pimennysverho

Kattoikkunaan on saatavana monenlaisia tarvikkeita, kuten kaihtimia, hyönteisverkkoja, markiiseja, rullaverhoja ja erilaisia verhoja.


Lopuksi näytetään, miten ikkunaan asennetaan pimennysverho, josta on paljon hyötyä esimerkiksi lastenhuoneessa ja makuuhuoneessa. Kun verho otetaan pakkauksesta, kaikki osat kannattaa ottaa esiin, niin niitä on helpompi käsitellä.

Velux-ikkunoissa on valmiit helat verhojen asentamista varten, ei kylläkään ennen vuotta -92 valmistetuissa ikkunoissa, mutta se ei haittaa. Sitä varten helat ovat mukana verhojen pakkauksessa.

Pimennysverhon yläreunaan tulevan helan voi nyt napsauttaa paikalleen – ensin toiselle puolelle ja sitten toiselle. Verhon avaamiseksi ja sulkemiseksi karmiin asennetaan narunpidikkeet. Ne ruuvataan karmiin yhdellä ruuvilla.

Niiden on tultava aivan karmin alareunaan, niin että verho ylettyy alas asti. Jotta verho ei jää roikkumaan pystysuoraan, molemmille puolille on asennettava kisko, jota pitkin verho liukuu ylös ja alas.

Kun kisko on työnnetty ylhäällä olevaan rakoon, se on helppo napsauttaa alareunasta kiinni. Verhon langat irrotetaan, ja hela on helppo napsauttaa paikalleen reikiin, jotka ovat aivan aluksi kiinnitetyissä heloissa karmin alareunassa.

Kun se on tehty molemmilta puolilta, tarvitsee vain vetää verho alas – jolloin tulee täysin pimeää.Verho on myös helppo vetää ylös. Verhon asentamiseen kuluu 10 minuuttia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Valokehys

  Valokehys

  20/07 VIDEO: Sen lisäksi, että valokehys yhdistää kattoikkunan sisäkattoon, se heijastaa ulkoa tulevaa valoa. Valokehyksen voi ostaa myös valmiina, mutta tässä näytetään, miten sen voi rakentaa.

 • Valokehys

  Valokehys

  20/07 VIDEO: Sen lisäksi, että valokehys yhdistää kattoikkunan sisäkattoon, se heijastaa ulkoa tulevaa valoa. Valokehyksen voi ostaa myös valmiina, mutta tässä näytetään, miten sen voi rakentaa.

 • Läpivienti

  Läpivienti

  20/07 VIDEO: Vesikaton puolelle ikkunankarmille on tehtävä läpivienti, jotta sadevesi ja lumi eivät pääse katon alle. Ikkunan mukana toimitetaan läpivientisarja, joka asennetaan seuraavaksi.

 • Entisen ikkunan poistaminen

  Entisen ikkunan poistaminen

  19/07 VIDEO: Tämä vanha valurautainen kattoikkuna ei ole enää tiivis, ja lisäksi se on ruostunut, joten se vaihdetaan nyt nykyaikaiseen kattoikkunaan, jossa on lämpölasi.

 • VIDEO: Vaihda kattoikkunan lasi

  VIDEO: Vaihda kattoikkunan lasi

  01/09 Kattoikkunan lasin voi vaihtaa kotikonstein. Katso ohjeet täältä.

  Vaikeus 1/4

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot