Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kasvihuoneen rakentaminen

Ammattilainen näyttää nyt, miten kasvihuone kootaan. Useimmissa kasvihuoneissa on nykyään alumiinilistoista tehty runko.


Ne toimitetaan valmiina pakkauksina, ja ne on hyvin helppo koota. Kasvihuoneen perustukset voi rakentaa itsekin, mutta on helpompaa ostaa valmiit perustukset, jotka tarvitsee valaa vain nurkkien kohdalta.

Tällaiseen kasvihuoneeseen on myös saatavana teräksiset perustukset, jotka ovat hyvin tukevat ja helppo koota. Listat ruuvataan yhteen pakkauksessa olevilla pulteilla ja muttereilla. Ja sitten asennetaan neljä pientä jalkaa, jotka upotetaan betoniin, kun perustukset käännetään ympäri.

Sen jälkeen mitataan lävistäjä kulmasta kulmaan. Ja sitten kahden muun kulman väliltä.Jos mitat ovat yhtä suuret... perustukset ovat varmasti suorassa. Ja niiden on oltava suorassa tai muuten tulee ongelmia esim. kasvihuoneen ikkunoiden asentamisessa.

Nyt asetetaan neljä putkea valumuotiksi. Kaikki neljä kuoppaa kaivetaan routarajan alapuolelle. Toinen vaihtoehto on tehdä routasuojaus.ja jokaiseen pannaan putki. Sitten perustukset käännetään ympäri, ja niiden jalat pannaan putkiin.

Kehikko asetellaan kiilojen avulla, niin että se tulee täysin vaakasuoraan. On tarkkailtava koko ajan, että se tulee suoraan. Nyt putket voi täyttää kuivabetonilla.

Tässä pitää käyttää betonia, joka soveltuu parhaiten perustusten syvyyteen. Putket täytetään kokonaan, ja niihin lisätään suositeltu määrä vettä – sitä tarvitaan hyvin vähän. Noudata valmistajan ohjeita kuivumisajasta.

Sen jälkeen kootaan kasvihuonelistat ja asetetaan ne paikalleen. Listat kootaan yksi sivu kerrallaan. Päädyt kootaan pakkauksessa olevilla kulmaheloilla ja ruuveilla. Sitten kootaan kahden avattavan ikkunan… ja oven reunalistat.

Työn helpottamiseksi ruuveja kannattaa öljytä hieman. Betoni on kuivunut, ja nyt sivut ja päädyt voi asentaa perustuksiin. Tähän asennustyöhön tarvitaan kaksi. Katonharja asennetaan paikalleen.

Päädyn yläreunassa olevia pultteja löysätään, niin että listoja voi siirtää hieman ja katonharja mahtuu paikalleen. Katon reunalistat asennetaan katonharjaan ja reunoihin.

Saranoidut kattolistat työnnetään haluttuun paikkaan katonharjaan. Sama tehdään toisen puolen ikkunalle. Lopuksi asennetaan ovi. Nyt kasvihuone on valmis lasilevyjen asentamista varten.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  22/08 Kasvihuoneeni ylikuumeni monta kertaa kesän aikana, eivätkä kasvini kestäneet kuumuutta. Voiko kasvihuonetta viilentää?

 • Koottavat perustukset

  Koottavat perustukset

  21/07 VIDEO: Perustukset voi tehdä monella tavalla, mutta tämä on yksi helpoimmista. Pohja on kaivettu valmiiksi noin tulevien perustusten alle ja täytetty soralla tai kiviaineksella, niin että sen pinta tulee noin 30 cm perustusten ...

 • Kasvihuoneen rakentaminen

  Kasvihuoneen rakentaminen

  20/07 VIDEO: Ammattilainen näyttää nyt, miten kasvihuone kootaan. Useimmissa kasvihuoneissa on nykyään alumiinilistoista tehty runko.

 • Lasi-, muovi- vai kalvokasvihuone?

  Lasi-, muovi- vai kalvokasvihuone?

  02/06 Mikä on paras materiaali uuden kasvihuoneen ikkunoihin? Kehykset teen puulistoista.

 • 3 kasvihuonetta ahtaaseen paikkaan

  3 kasvihuonetta ahtaaseen paikkaan

  23/05 Kasvihuone olisi mukava, mutta mitä voi tehdä, jos pihalla ei ole juuri lainkaan tilaa? Esittelemme yhden, kahden ja kolmen neliön kasvihuoneet.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot