Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Esineiden kiinnittäminen

Kipsilevyt voivat ensi näkemältä vaikuttaa liian haurailta, että niihin voisi ripustaa yhtään mitään, mutta asia ei ole näin, jos toimitaan oikein.

Tähän on tarkoitus kiinnittää naulakko. Sen korkeus merkitään toiselle puolelle. Naulakko nostetaan seinälle, ja etsitään sille sopiva paikka. Naulakon reuna merkitään lyijykynällä.

Kirvesmiehellä on kätevä konsti, jolla ripustus tulee suoraan, Kappale asetetaan vesivaa’alle, ja ruuvin reikien sijainti merkitään tussilla. Nyt ruuvien paikka on helppo merkitä, ja samalla naulakko tulee suoraan. Pystysuora viiva merkitään vesivaa’an viivan kohdalle.

Kun vesivaaka on vaakasuorassa, merkitään vaakasuora viiva. Ruuvia varten porataan reikä viivojen risteyskohtaan. Kiinnittämiseen käytetään erityistä kipsilevytulppaa, joka ruuvataan pakkauksen mukana tulevalla asennustyökalulla.

Se sekä poraa reiän valmiiksi että upottaa tulpan kipsiseinään. Poratessa muodostuva paperisilppu poistetaan. Seuraavaksi ruuvataan naulakko kiinni. Tässä käytetään naulakkoon sopivia valkopäisiä ruuveja. Voi myös käyttää tulppien mukana tulevia ruuveja.

Tällainen kaksinkertainen kipsilevy kestää vähintään 17 kilon kuorman. Jos seinään kiinnitetään raskaita esineitä, siihen tarvitaan tukevampia kiinnikkeitä. Tähän on tehty merkintä toista naulakkoa varten. Sitä varten porataan reikä 10-millisellä poralla.

Reikään asetetaan kipsilevyankkuri, joka lyödään pohjaan vasaralla niin, että se tulee seinän tasalle. Sitten ruuvin voi ruuvata paikalleen. Tässä se näkyy kipsilevyn takapuolelta.

Ankkuri rutistuu kasaan ja muodostaa pienen solmun, joka pitää naulakon paikallaan. Kipsilevyihin voi kiinnittää kutakuinkin mitä vain, kunhan käyttää oikeanlaista kiinnikettä tai ankkuria.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Kipsilevyn ruuvaaminen

  Kipsilevyn ruuvaaminen

  07/06 VIDEO: Ammattimaisen lopputuloksen saavuttamiseksi kipsiruuvi pitää ruuvata niin syvälle, että se painaa paperia alaspäin. Se ei siis saa mennä paperin läpi. Parhaassa tapauksessa ruuvi tulee puolen millimetrin syvyyteen.

 • Kipsilevyjen leikkaaminen

  Kipsilevyjen leikkaaminen

  07/06 VIDEO: Kipsilevyjä voi leikata monella tavalla. Tässä näytetään, miten kipsilevy leikataan katkoteräveitsellä ja sahalla.

 • 30 mestarin kipsivinkkiä

  30 mestarin kipsivinkkiä

  08/04 Kipsilevy on ainutlaatuinen tuote. Sitä tulee käsitellä, asentaa ja muokata täysin eri tavalla kuin perinteisiä materiaaleja. Ohessa mestarin parhaat vinkit kipsilevytyöskentelyyn.

 • Kirvesmiehen parhaat vinkit kipsi

  Kirvesmiehen parhaat vinkit kipsi

  14/04 Kipsilevyistä on nopea rakentaa - varsinkin, jos noudatat kirvesmiehemme yksityiskohtaisia ohjeita.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot