Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Hyllyn rakentaminen

Seuraavaksi kylpyhuoneeseen rakennetaan kevytbetonilevyistä hylly, jonka hyllytasot ja pöytälevy ovat mustaa liuskelevyä.


Sokkelin sijainti merkitään vesivaa’an avulla. Pesuallas tulee kahden seinälevyn väliin, ja sitä varten otetaan mitat, jotka merkitään pystysuoraan.Kaikki sokkelin osat leikataan ulkona, koska leikkaamisesta syntyy runsaasti pölyä. Siksi työssä on käytettävä sekä suojanaamaria että kuulosuojaimia.

Sokkelin kappaleet asetellaan nyt yhteen merkintöjen mukaan, niin että kaikki tulee varmasti kohdalleen. Sitten sokkeli liimataan kiinni erityisliimalla, mutta jos sellaista ei ole, tähän voi käyttää myös kiinnityslaastia. On tarkistettava säännöllisesti, että sokkeli on vaakasuorassa, koska pieninkin kaltevuus pahenee ylöspäin mentäessä. Sokkelin päälle kiinnitetään kokonainen levy, niin että rakenteesta tulee tukeva.

Tässäkin vaiheessa tarkistetaan huolellisesti, että levyt ovat vaakasuorassa. Sivuille levitetään hieman kiinnityslaastia kaakeleihin ja hieman levyyn, ennen kuin se asetetaan paikalleen ja painetaan kiinni seinään.Sitten kiinnitetään loput seinälevyt. Kun liima on kovettunut, päällimmäiseksi asetetaan ohut liuskelevy hyllytasoksi. Seuraava taso rakennetaan samalla tavoin asettamalla ensin pystykappaleet ja niiden päälle seuraava liuskelevy. Koko hyllyä ei tehdä samalla tavoin, sillä viimeiseen osaan on jätettävä tila pesualtaalle ja poistoputkelle. Kaikki kevytbetonipinnat päällystetään samanlaisilla kaakeleilla kuin seinissäkin.

Näin hyllystä tulee siistin näköinen ja elppo puhdistaa.Alimmalle hyllytasolle tulee samanlaisia lattialaattoja kuin muuallakin lattialla. Valmis hylly on siisti ja kätevä ja sopii täydellisesti kokonaisuuteen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  15/09 VIDEO: Kuinka rakennetaan seinä, jossa on kiinteä vesisäiliö, WC-istuin ja senään kiinnitetty käsienpesuallas? Seuraavassa ammattilainen vastaa näihin kysymyksiin. Hän näyttää tässä, miten voi valmistaa ja rakentaa seinän vain ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  15/09 VIDEO: Kylpyhuoneeseen saa helposti lisää hyllyjä niin, että kaakeliin tai muuhun seinäpintaan ei jouduta tekemään reikiä. Työhön tarvitaan 6 mm:n paksuista mdf-levyä. Merkitse ensin kohta, joka keskipisteenä levyyn piirretään ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  13/09 VIDEO: Märkätilalevy on helposti käsiteltävä ja turvallinen materiaali kylpyhuoneen pöydänjaloiksi. Korkeudeksi halutaan 90 cm, ja mitta merkitään levyyn. Siitä vähennetään päälle asetettavan pöytälevyn paksuus, joten jalkojen ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:  6 Tyylikäs naulakko

  KYLPYHUONEKALUSTEET: 6 Tyylikäs naulakko

  13/09 VIDEO: Jos tähteeksi on jäänyt vaikka tämänkaltainen puulevyn pala, voit tehdä siitä tuota pikaa pienen naulakon. Jos naulakkoa on tarkoitus käyttää kylpyhuoneessa, se on tietenkin tehtävä puusta, joka sietää kosteutta. Tässä ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  13/09 VIDEO: Jos tarvitset erikoismittaista, altaalla varustettua pöytätasoa, voit helposti rakentaa sen märkätilalevystä.Tässä käytetään 100 mm paksua wedi-levyä, johon rakennetaan allas 40 cm:n päähän levyn toisesta päästä.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot