Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Pöydänjalat märkätilaveystä

Märkätilalevy on helposti käsiteltävä ja turvallinen materiaali kylpyhuoneen pöydänjaloiksi. Korkeudeksi halutaan 90 cm, ja mitta merkitään levyyn. Siitä vähennetään päälle asetettavan pöytälevyn paksuus, joten jalkojen lopulliseksi mitaksi tulee 77,5 cm.

Tälle korkeudelle piirretään koko seinän pituudelta vatupassin avulla suora merkkiviiva. Pöytätasoa varten tarvitaan kolme jalkaa, ja nyt piirretään jälleen vatupassin avulla seinään ensimmäisen jalan sijaintipaikka.

Seuraava jalka sijoitetaan keskelle ja kolmas toiseen sivuun. Ennen jalkojen kiinnittämistä on tarkistettava, että lattia on tasainen. Näyttääpä olevan, joten ensimmäisen jalan voi sahata.

Vedä ensin muutaman kerran puukolla, niin sahaamista varten syntyy sopiva ura. Sitten levyä on helppo sahata tavallisella käsisahalla. Levy on 80 mm:n paksuista vedenpitävää wedi-levyä, joka on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön.

Samalla tavalla mitataan ja sahataan kaksi muuta jalkaa.Levyt eivät pysy pystyssä itsekseen, mutta sitä varten on olemassa erityisiä kulmaheloja, jotka ruuvataan kiinni seinään. Niitä tarvitaan sekä ylös että alas.

Nyt levyt voidaan asettaa kohdalleen, ja kulmamitalla tarkistetaan vielä, että levyt ovat kohtisuorassa seinään nähden. Vedä levyn reunaa pitkin viiva lattiaan, niin tiedät mille kohdalle liima- ja tiivistemassaa pitää pursottaa.

Aseta levy liimaviirun päälle ja paina se kiinni kulmahelaan. Nyt kannattaa vielä tarkistaa, että levy on edelleen kohtisuorassa seinään nähden. Kaksi muuta jalkaa liimataan ja kiinnitetään samalla tavalla.

Jalkojen päälle levitetään myös liimaa. Samoin seinään. Jalkojen päälle asetetaan nyt altaalla varustettu pöytätaso, joka on myös tehty wedi-levystä.

Paine se kunnolla kiinni liimamassaan, ja jätä pöytä rauhassa kuivumaan.Tällä tavoin märkätilalevystä syntyy kiinteä pöytätaso helposti ja siististi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  15/09 VIDEO: Kuinka rakennetaan seinä, jossa on kiinteä vesisäiliö, WC-istuin ja senään kiinnitetty käsienpesuallas? Seuraavassa ammattilainen vastaa näihin kysymyksiin. Hän näyttää tässä, miten voi valmistaa ja rakentaa seinän vain ...

 • 5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  15/09 VIDEO: Kylpyhuoneeseen saa helposti lisää hyllyjä niin, että kaakeliin tai muuhun seinäpintaan ei jouduta tekemään reikiä. Työhön tarvitaan 6 mm:n paksuista mdf-levyä. Merkitse ensin kohta, joka keskipisteenä levyyn piirretään ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:  6 Tyylikäs naulakko

  KYLPYHUONEKALUSTEET: 6 Tyylikäs naulakko

  13/09 VIDEO: Jos tähteeksi on jäänyt vaikka tämänkaltainen puulevyn pala, voit tehdä siitä tuota pikaa pienen naulakon. Jos naulakkoa on tarkoitus käyttää kylpyhuoneessa, se on tietenkin tehtävä puusta, joka sietää kosteutta. Tässä ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  13/09 VIDEO: Jos tarvitset erikoismittaista, altaalla varustettua pöytätasoa, voit helposti rakentaa sen märkätilalevystä.Tässä käytetään 100 mm paksua wedi-levyä, johon rakennetaan allas 40 cm:n päähän levyn toisesta päästä.

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  13/09 VIDEO: Peiliä ei aina tarvitse kiinnittää kylpyhuoneen kaakeliin. Tässä puuseppä näyttää, kuinka peili, hammasmukitelineet ja saippuateline kiinnitetään puulevyyn, joka sitten ripustetaan kylpyhuoneeseen. Silloin ei ...

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot