Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

Kuinka rakennetaan seinä, jossa on kiinteä vesisäiliö, WC-istuin ja senään kiinnitetty käsienpesuallas? Seuraavassa ammattilainen vastaa näihin kysymyksiin. Hän näyttää tässä, miten voi valmistaa ja rakentaa seinän vain muutamassa tunnissa.

Seinä rakennetaan pääosin kahdesta alumiiniprofiilista, joista toinen tulee lattiaan ja toinen seinään. Lattiaprofiili asetetaan 16-22 cm:n päähän seinästä, jotta vesisäiliölle jää tilaa.Profiili liimataan lattiaan asennusliimalla.

Pyyhi liika liima saman tien pois, koska sitä on vaikea enää poistaa, jos se pääsee kuivumaan. Vesisäiliön mukana toimitetaan kaikki putket ja kiinnikkeet, ja siihen on jo valmiiksi kiinnitetty kahdella jalalla seisova terästeline.

Jalat vain asetetaan paikalleen profiililistan sisään.Tärkeätä on varmistua siitä, että säiliö tulee varmasti oikealle korkeudelle. Se pitää sijoittaa vähintään metrin pääähän lattiasta, mikä on selvästi merkitty telineeseen.

Tässä säiliö sijoitetaan 101 cm:n korkeudelle, mikä vastaa valmiin lattian korkeutta. Kun lattiaan asennetaan laatat, tulee säiliö olemaan metrin korkeudella. On tarkistettava myös, että säiliö on aivan suorassa.

Se sujuu parhaiten vatupassilla ensin toisesta ja sitten toisesta päästä. Seinään tehdään merkki, joka vastaa toisen asennusprofiilin korkeutta. Alaprofiiliin merkitään jalkojen sijainti ennen säiliön irrottamista.

Siitä merkistä mitataan ylöspäin ja merkitään kohta, jolle seinälista asettuu. Pakkauksen mukana toimitetaan ruuvit ja levyt, joita profiilin asentamisessa tarvitaan.Kun profiili on asennettu, voidaan säiliö panna jälleen paikalleen.

Jalat lukitaan kahdella liittimellä, jotka painetaan paikalleen alaprofiiliin. Erikoishela asetetaan seinäprofiilin toiselle puolelle. Tähän helaan kuuluu pultteja, joita ruuvataan hiukan kiinni. Samalla tavalla asennetaan toisen puolen hela.

Nyt pultit voidaan ruuvata kokonaan kiinni, kunnes säiliö on aivan suorassa. Tämä asento lukitaan muovimuhvilla sisäpuolelta.Jalat kiinnitetään myös seinään niin, että paino siityy seinän kannettavaksi. Sitä varten mukana on myös erikoishela, joka työnnetään jalkoihin ja kiinnitetään silmukka-avaimella.

Seinään kiinnitetään hela tavallisella ruuvilla ja prikalla. Samalla tavalla kiinnitetään toisen puolen jalat. Helat ja tiivistysrenkaat ovat lisätarvikkeita, joten muista aina tilata myös asennussarja.

Säiliö on paikallaan, ja enää tarvitsee asentaa erilaiset osat, joita tarvitaan vesijohtoa ja viemäriä varten.Siinä ei oikeastaan voi epäonnistua. Tarvitsee vain katsoa, mihin nämä yksnkertaiset osat tulevat, sillä itse kokoaminen on helppoa.

Kaksi pitkää pulttia, joiden varassa WC-istuin tulee olemaan, suojataan muoviputkilla, jotta ne eivät vahingoitu, kun säiliön suojaksi rakennetaan myöhemmin seinä.WC:n vedin suojataan samalla tavalla, kunnes koko rakennustyö on valmis.

Nyt rakennelma on valmis asennettavaksi seinään. Seuraavaksi tarvitaan putkimiestä, joka asentaa vesi- ja viemärijärjestelmän. Tähän järjestelmään on olemassa myös moduuli käsienpesuallasta varten Se kiinnitetään samalla tavalla lattia- ja seinäprofiiliin.

Tällaisen järjestelmän avulla voit suhteellisen helposti pystyttää tyylikkään seinälle asennetun WC-istuimen ja käsienpesualtaan. Kannatta kuitenkin hankkia laadukas sarja, jossa säiliöön on pääsy ulkokautta. Halvimpien mallien säiliön mennssä epäkuntoon on revittävä suurin piirtein koko seinä auki.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • 5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  15/09 VIDEO: Kylpyhuoneeseen saa helposti lisää hyllyjä niin, että kaakeliin tai muuhun seinäpintaan ei jouduta tekemään reikiä. Työhön tarvitaan 6 mm:n paksuista mdf-levyä. Merkitse ensin kohta, joka keskipisteenä levyyn piirretään ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  13/09 VIDEO: Märkätilalevy on helposti käsiteltävä ja turvallinen materiaali kylpyhuoneen pöydänjaloiksi. Korkeudeksi halutaan 90 cm, ja mitta merkitään levyyn. Siitä vähennetään päälle asetettavan pöytälevyn paksuus, joten jalkojen ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:  6 Tyylikäs naulakko

  KYLPYHUONEKALUSTEET: 6 Tyylikäs naulakko

  13/09 VIDEO: Jos tähteeksi on jäänyt vaikka tämänkaltainen puulevyn pala, voit tehdä siitä tuota pikaa pienen naulakon. Jos naulakkoa on tarkoitus käyttää kylpyhuoneessa, se on tietenkin tehtävä puusta, joka sietää kosteutta. Tässä ...

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  13/09 VIDEO: Jos tarvitset erikoismittaista, altaalla varustettua pöytätasoa, voit helposti rakentaa sen märkätilalevystä.Tässä käytetään 100 mm paksua wedi-levyä, johon rakennetaan allas 40 cm:n päähän levyn toisesta päästä.

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  13/09 VIDEO: Peiliä ei aina tarvitse kiinnittää kylpyhuoneen kaakeliin. Tässä puuseppä näyttää, kuinka peili, hammasmukitelineet ja saippuateline kiinnitetään puulevyyn, joka sitten ripustetaan kylpyhuoneeseen. Silloin ei ...

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot