Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tilaa räystäskourulle

Muovisia räystäskouruja käytettäessä on otettava huomioon, että ne laajenevat lämpötilan vaihtelujen mukaan.


Kun asennetaan muovisia räystäskouruja, on huolehdittava siitä, että kourun ja katonreunan väliin jää senttimetrin verran väliä. Ammattilainen merkitsee silmämääräisesti, mistä kohtaa kourua leikataan toiselta puolelta, ja merkintä tehdään kouruun lyijykynällä.

Räystäskouru leikataan merkinnän kohdalta. Kourun päihin asetetaan päätteet. Tähän tulee kaksi päätettä.Kourun päätteet asetetaan paikalleen, ja räystäskouru lasketaan kannattimien varaan.

Samalla tarkistetaan, että kourun molemmille puolille jää senttimetrin verran vapaata tilaa. Ennen päätteiden kiinnittämistä kourusta ja irto-osista pyyhitään lika ja kosteus. Sitten päätteiden sisäpintaan sivellään erikoisliimaa.

Päätteet kiinnitetään räystäskouruun, ja ylimääräinen liima pyyhkäistään pois. Kun päädyt on kiinnitetty, räystäskourun voi asentaa kannakkeille napsauttamalla kourun reunan kiinni kannattimeen. Nyt räystäskouru mahtuu laajenemaan ilman että se osuu reunalautaan tai tuulilautaan.

Kouru on nyt valmis syöksytorven suppilon asentamista varten. Pitkisssä kouruissa kannattaa käyttää erityissuppiloa, johon kouru työnnetään sisään, niin että se mahtuu laajenemaan ja supistumaan lämpötilanvaihteluiden mukaan.

Suppiloon on merkitty lämpöasteikko. Jos kouru asetetaan asennusajankohdan mukaisen lämpötilan kohdalle, varmistetaan, että se ei laajene odottamattomasti. Ammattilaisella on kätevä niksi, jolla voi varmistaa, ettei räystäskouru irtoa suppilosta. Kourun reunaa kuumennetaan sytyttimellä.

Kun muovi on pehmennyt, sen alapintaan tehdään pieni uloke. Nyt kouru ei pääse liukumaan uloketta pidemmälle. Kun räystäskouruille jätetään tarpeeksi tilaa, ne toimivat kunnolla lämpötilasta riippumatta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Voit korjata rännit myös sateella!

  Voit korjata rännit myös sateella!

  10/10 Esittelemme hyvän niksin, jolla voit korjata rännisi myös sateen aikana. Hae tikapuut valmiiksi seuraavan sateen varalle!

 • Korjaa rännisi, kun vielä ehdit

  Korjaa rännisi, kun vielä ehdit

  28/09 Vesikourut joutuvat nykyään vetämään enemmän vettä kuin pystyvät. Kourujen yli tulviva vesi voi aiheuttaa pahoja kosteusvaurioita. Katso, miten vältät vahingot.

 • RÄNNIT:Näin asennat kourunkiinnikkeet

  RÄNNIT:Näin asennat kourunkiinnikkeet

  08/09 VIDEO: Kun kiinnität heloja rännikourua varten, ne on saatava aivan vaakasuoraan. Veden on tietenkin juostava kourua pitkin ränniin. Tässä ammattilainen näyttää, kuinka varmistutaan siitä, että kouru on aivan vaakasuorassa.

 • Kannattimien taivuttaminen

  15/07 VIDEO: Jos räystäskouru asetetaan kannattimien varaan, ne on taivutettava niin, että ne tulevat sopivalle korkeudelle räystäskourua varten.

 • Kannattimet kohdalleen

  Kannattimet kohdalleen

  15/07 VIDEO: Kokonaan uusia räystäskourun kannattimia asennettaessa on aluksi selvitettävä, miten ne sijoitetaan suhteessa myöhemmin asennettavaan kattoon.

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot