Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kyllä lähtee – ja reippaasti!

Uusi Skil Multistripper poistaa maalin ja ruosteen vauhdikkaasti.


Skil Multistripper on oikein hyvä vain silloin, kun siinä on erikoishiomalaikka karkeaa hiontaa varten. Laite on hyvin tehokas, joten aloita työt varovasti.

Uusi Skil Multistripper 8100 on todella tehokas hiomalaite. Sen karkea laikka poistaa tehokkaasti sekä maalia että lakkaa puusta ja esimerkiksi ruostetta metallista – ja ripeällä vauhdilla.

Ei sovellu viimeistelyyn

Nopealla työllä on hintansa, niin myös tässä tapauksessa: asian huomaa viimeistelyvaiheessa. Multistripperin pohjaa on työnnettävä hieman sivuun, toisin kuin esimerkiksi epäkeskohiomakonetta käytettäessä, jotta laikka ottaa kiinni vain toiselta puolelta. Tällöin epätasaisen puutyöstöjäljen riski kasvaa. Tämän vuoksi on syytä varautua myös jälkihiontaan, esimerkiksi taso- tai epäkeskohiomakoneella.

Nopeutta ei voi säätää

Karkean laikan voi vaihtaa esimerkiksi hiomapaperikiekkoon, jolloin laitteella voi tehdä tavallisia hiontatöitä. Tavallinen epäkeskohiomakone soveltuu kuitenkin todennäköisesti paremmin normaaliin hiontaan, jossa hiomalaikan tai -hihnan nopeuden säätömahdollisuudesta on apua.

Laitteen mukana saa myös lampaanvillalaikan kiillotustyötä varten. Kiillotettaesskina olisi etua siitä, että laitteen nopeutta voisi vähentää, sillä parhaan tuloksen saamiseksi työ pitäisi voida päättää melko pienillä kierroksilla, jotta kiillotettava kappale ei lämpene liikaa kitkasta.

Multistripperin hoikasta rungosta saa hyvän otteen, ja taitettava apukahva parantaa työn hallintaa. Laite on varustettu sovittimella, johon voi asentaa pölynimurin, mikä kohentaa työskentelymukavuutta.

Tehokas laite karkeaan hiontaan

Kokeilumme perusteella arvioimme, että Skil Multistripper on erityisen tehokas apulainen pikaisesti tehtävään karkeahiontaan. Kun sen sijaan työstetään viimeistelyä ja kiillotusta vaille olevaa kappaletta, parempiakin työkaluvaihtoehtoja on tarjolla. Noin 80 €:n hintaan saa siis ihan kohtuullisen laitteen, jos tiedossa on paljon karkeita hiontatöitä.

SKIL MULTISTRIPPER 8100

3 stjerner

Kolme tähteä lähinnä hyvin tehokkaasta karkeasta hiomalaikasta. Etenkin kiillotystöiden kannalta on harmi, että nopeutta ei voi säätää.

Hinta: 80 €

+

Hyvin tehokas laite maalin ja ruosteen karkeaan hiontaan ja poistoon.

÷

Voi helposti jättää puuhun syviä hiontauria. Ei nopeudensäätöä kiillotusta varten.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • TESTI: Tapaa uusi kolmiohiomakoneesi

  TESTI: Tapaa uusi kolmiohiomakoneesi

  21/09 Pieni kolmiohiomakone on korvaamaton apuvälinen ikkunanpokien ja lattioiden nurkkien hiomisessa. Testasimme 8 mallia. Katso yllätysvoittaja!

 • Hanki jiirisirkkeli TÄMÄN takia!

  Hanki jiirisirkkeli TÄMÄN takia!

  06/09 Jos kokeilet katkaisu-jiirisirkkeliä edes kerran, et halua enää luopua siitä. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin!

 • Tyhjentääkö Skilin uppopumppu kellarin?

  Tyhjentääkö Skilin uppopumppu kellarin?

  23/08 Uppopumppu on hyvä vakuutus tuhotulvan varalle, ja sitä voi käyttää myös altaiden tyhjentämiseen. Testasimme, jaksaako Skilin pikkupumppu tyhjentää kellarin.

 • Kan Skils dykpumpe tømme kælderen?

  Kan Skils dykpumpe tømme kælderen?

  23/08 Det er en rigtig god forsikring at have en dykpumpe, hvis du har hus og have. Vi tester om den lille dykpumpe fra Skil kan klare ærterne.

 • Täydellinen iskuporakone

  Täydellinen iskuporakone

  24/06 Markkinoilla on eritasoisia, erihintaisia ja erikokoisia iskuporakoneita. Näytämme, mitä ominaisuuksia hyvässä iskuporakoneessa on.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot